Over GordijnenXL

Al meer dan 10 jaar levert GordijnenXL raamdecoratie om elk raam om te toveren tot iets moois. We hebben een breed assortiment met rol- en duogordijnen, luxe vouwgordijnen, horren en jaloezieën. We verwerken de nieuwste trends in ons assortiment, waardoor deze altijd up-to-date is.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons begint service op het moment dat u raamdecoratie aan wil schaffen. We komen bij u thuis en meten de raamdecoratie in. Daarna bestellen we deze voor u. De raamdecoratie wordt snel geleverd en wij monteren deze voor u. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Bij service hoort ook een stuk kwaliteit. Kwaliteit van de materialen waar we mee werken en kwaliteit in het productieproces. Dit resulteert in de beste raamdecoratie. Doordat onze producten in Nederland geproduceerd worden, kunnen we deze ook voor de beste prijs aanbieden. Zo geniet u van raamdecoratie van topkwaliteit voor de meest voordelige prijs.

Heeft u vragen? Aarzel dan en neem vandaag nog contact met ons op! We denken graag met u mee en vinden het een uitdaging om ook u te voorzien van de raamdecoratie die het best bij u past.

*
Raamdecoraties gemaakt in Nederland

We produceren al onze producten zoals rolgordijnen, duogordijnen, jaloezieën en horren hier in Nederland.

*
Rechtstreeks van de fabrikant

Koop direct uw duogordijnen, rolgordijnen, jaloezien en horren. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vervaardigen van op maat gemaakte raamdecoraties van topkwaliteit.

*
Gratis levering

Levering is standaard gratis in Nederland.

*
Meer dan 10 jaar ervaren

Met al deze ervaring kunt u er zeker van zijn dat onze producten en service ongeëvenaard zijn.